Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Digitale samenspraak van start!

Op donderdag 15 september heeft Robin Paalvast, D66 wethouder Samenspraak, het online samenspraakplatform doemee zoetermeer gelanceerd. Dit platform is een uitvloeisel van een motie van D66, waarin het college is gevraagd om de gemeentelijke website in te zetten om samenspraak te faciliteren.

Via het nieuwe platform wordt alle informatie over samenspraak ontsloten en vindt online samenspraak plaats met de inwoners en ondernemers van Zoetermeer. Belangstellenden kunnen rechtstreeks naar het platform gaan of komen er terecht via de gemeentelijke website, waar een knop “Doe mee!” is toegevoegd.

Gaandeweg wordt het platform steeds verder ingevuld met nieuws en concrete samenspraakprojecten. Om te beginnen is het mogelijk via de website mee te praten over de nieuwe sportagenda en over waar in Zoetermeer gevist mag worden. Ook kan iedereen zelf ideeën voor samenspraakthema’s aanleveren.

D66 is blij met deze toevoeging aan het arsenaal van mogelijkheden voor samenspraak. Het platform biedt een laagdrempelige mogelijkheid om mee te doen aan allerlei discussies over wat er in Zoetermeer zou moeten gebeuren.

Gepubliceerd op 23-09-2016 - Laatst gewijzigd op 22-11-2018