Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 november 2021

D66 Zoetermeer presenteert kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022

D66 Zoetermeer presenteert haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De leden hebben deze definitieve lijst vastgesteld. Lijsttrekker Frank Schoonbeek: “Ik heb alle vertrouwen in deze groep enthousiaste kandidaten, waarmee we, samen met de leden, vol energie de campagne in gaan!’.

De lijst bestaat uit bekende gezichten en nieuwe talentvolle kandidaten. De leden hebben hun stem uitgebracht naar aanleiding van een door een commissie opgestelde advieslijst. Afdelingsvoorzitter Wim Kokx: “Ik ben zeer tevreden, nieuw talent kan zich op direct verkiesbare en opvolgplaatsen ontwikkelen en daarmee is de lijst ook toekomstbestendig. Het bestuur wenst de kandidaten een mooie campagne en een uitstekend verkiezingsresultaat toe”.

De volledige kandidatenlijst voor D66 tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 in Zoetermeer:

 1. Frank Schoonbeek
 2. Gernand Ekkelenkamp
 3. Esmael Zamani
 4. Ian Koster
 5. Jamila Bakkers
 6. Robert Schaafsma
 7. Angelos Vlahos
 8. Bart Wesstein
 9. Willem Bos
 10. Niels ten Anscher
 11. Jane Arifa Badoella
 12. Stijn van Damme
 13. Peter Vergers
 14. Natasja Batenburg
 15. Vincent Snels
 16. Larissa Zegveld
 17. Floris Ephraim
 18. Chantal Kouwenberg
 19. Eveline Kokx
 20. Hans Lindeboom
 21. Christine Advokaat
 22. Paul Diederen
 23. Flip Huisman
 24. Isabelle Vugs
 25. Robin Paalvast