Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 20 januari 2021

Cultuurfonds stimuleert ook in 2021 nieuw cultureel talent

Ook in 2021 stimuleert het Cultuurfonds Zoetermeer nieuwe culturele talenten. De inzet is om nieuwe initiatieven te ontdekken en talenten de kansen te geven op het vergroten van hun succes. Raadslid Jamila Bakkers: “Het is mooi dat talentontwikkeling wordt gestimuleerd. Het Cultuurfonds helpt om nieuwe Zoetermeerse parels een zetje te geven. Ik kijk uit naar de oogst van de nieuwe kunst- en cultuurmakers.”

In 2021 beschikt het Cultuurfonds over 50.000 euro om culturele instellingen en initiatieven te ondersteunen die geen gemeentelijke subsidie ontvangen. Vernieuwing en innovatie binnen de sector staat daarbij centraal. Zoetermeerse talenten vinden op de website van het Cultuurfonds meer informatie over de stimuleringsmogelijkheden: https://cultuurfondszoetermeer.nl.