Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 juni 2020

D66 blij met nieuwe ‘playground’ in Meerzicht

D66 is blij dat er na de ontmanteling van het Cruijff Court in Meerzicht, toch een nieuw sportveld wordt aangelegd in de wijk. Uit antwoorden op schriftelijke vragen van D66 antwoordt het college dat na de zomer (in samenwerking met de Krajicek Foundation) het bestaande sportveld aan het Kerkenbos omgevormd wordt tot een Krajicek Playground.

D66-raadslid Frank Schoonbeek: ‘Het werd ons al snel duidelijk dat het huidige Cruijff Court volledig ontmanteld zou worden, daarom hebben we direct aandacht gevraagd voor een alternatief. Er werd veel gebruik gemaakt van het veld. En naast het sportieve aspect heeft een dergelijk faciliteit ook een verbindende functie in de wijk. We zijn erg blij dat het college ons signaal oppakt en de noodzaak van een goede sport- en spelfaciliteit in Meerzicht onderkent’.