Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 mei 2020

Verheugd over deelfietsen in Zoetermeer 

Jamila Fietsen

D66 is verheugd dat er op 27 openbaar vervoerhaltes deelfietsen beschikbaar komen. Hierdoor kunnen reizigers vanuit het openbaar vervoer op de fiets hun weg vervolgen. Raadslid Jamila Bakkers: “Middels een motie hebben we, samen met de PvdA en het CDA, het college aangespoord te onderzoeken hoe met deelfietsen een schone en gezonde vorm van mobiliteit te stimuleren. Het is goed te zien dat de gemeente hier nu samen met de HTM werk van heeft gemaakt.”

D66 is groot voorstander van deze duurzame ontwikkeling. Zeker met oog op onze  verstedelijkingsopgave. Duurzame vormen van mobiliteit als de fiets of het lopen zijn een gezonder en goedkoper alternatief voor bijvoorbeeld de auto.