Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 september 2019

Aanmelden voor cursussen georganiseerd door D66 Den Haag

D66 Den Haag organiseert de komende tijd een aantal zeel bijzondere en interessante cursussen. Deze cursussen zijn ook toegankelijk voor de leden van D66 Zoetermeer. Voor verdere informatie en voor het opgeven voor deze cursussen kun je naar de aangegeven links hieronder gaan!

Masterclass Politieke Communicatie, 25 september, 20.00 – 22.00 uur (inloop 19.30 uur)
Met verkiezingen in het vooruitzicht draaien de strategische machines van politieke partijen op volle toeren. Wat houdt Politieke Communicatie precies in? Hoe kan je het beste spinnen en framen? Hoe wordt communicatie gebruikt om politieke successen te boeken en hoe kan je het zelf inzetten? Deze en andere onderwerpen komen aan bod tijdens deze masterclass.

Voor informatie en aanmelding: https://denhaag.d66.nl/agenda/masterclass-politieke-communicatie-2/

Masterclass Lobby, 3 oktober, 20.00 – 22.00 uur (inloop 19.30 uur)
D66’ers Frans van Drimmelen en Adriaan Andringa (beiden werkend bij Dröge & van Drimmelen, Corporate Communication & Public affairs (www.dr2.nl ) nemen jullie mee in de wereld van de lobbyisten en de politiek.

Voor informatie en aanmelding: https://denhaag.d66.nl/agenda/masterclass-lobby/

Crash Cours Sociaal-Liberalisme 2019, start 8 oktober, 20.00 – 22.00 uur (inloop 19.30 uur)
Wil jij in vijf avonden meer leren over de ins en outs van het sociaal-liberalisme en hoe je dit in de praktijk brengt? Heb je politieke aspiraties en ben je benieuwd naar wat daar allemaal bij komt kijken? Of ben je gewoon geïnteresseerd in waar een partij als D66 nou precies voor staat? Misschien is deze cursus iets voor jou!

Voor informatie en aanmelding: https://denhaag.d66.nl/agenda/crash-cours-sociaal-liberalisme-2019/

Masterclass Geschiedenis van D66, 13 oktober, 14.00 – 16.00 uur (inloop 13.30 uur)
Wil je op de hoogte komen van de historische wortels van D66. Waarom de partij opgericht is en hoe die zich heeft ontwikkeld tot wat ze nu is? Voormalig parlementslid en vicepartijvoorzitter, Bob van den Bos neemt je mee in het ’krankzinnig avontuur’. Een absolute aanrader!

Voor informatie en aanmelding: https://denhaag.d66.nl/agenda/masterclass-geschiedenis-van-d66-2/