Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 9 mei 2019

Start campagne voor de verkiezingen van het Europees Parlement

Op 23 mei kiezen we de leden van het Europees Parlement. Vandaag is de D66 campagne gestart voor deze belangrijke verkiezingen. Uiteraard doen we als afdeling Zoetermeer ook mee met de campagne. Dat doen we onder meer door op 10 mei met kandidaat John Nederstigt (#6) aanwezig te zijn op een debatavond, georganiseerd door de PvdA en de SP, in De Kapelaan, Nicolaasplein 2 in Zoetermeer. U bent natuurlijk ook van harte welkom! Aanvang 19.30 uur.

Op 17 mei gaan we campagne voeren met Samira Rafaela (#3) en Bastiaan Winkel (#10).  En op 20 mei met Susanne Caarls. Doet u mee? Over de tijdstippen wordt u nog geïnformeerd. Bijzonder om te vermelden: Samira Rafaela woont nu in Uitgeest, maar is opgegroeid in Zoetermeer en komt hier nog regelmatig op familiebezoek!

Graag wijzen we u nog op een interessante EU bijeenkomst op 16 mei, georganiseerd door het Montesquieu Instituut. Dit evenement vindt plaats op donderdag 16 mei van 17:00 – ca. 19:00 uur. Wijnhaven, Turfmarkt 99, Den Haag – Campus Den Haag.