Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 maart 2019

In memoriam Agnes van Kuijen

Wij zijn als D66 Zoetermeer intens verdrietig door het overlijden van Agnes van Kuijen. Met hart en ziel heeft Agnes zich vanuit een enorme maatschappelijke betrokkenheid altijd onvermoeibaar ingezet voor het welzijn van een ieder die dat nodig had. Zij is jarenlang actief geweest voor D66 onder meer als bestuurslid, fractielid en commissielid. De gemeentelijke politiek heeft altijd haar bijzondere aandacht gehad. Wij zijn als D66 Zoetermeer dankbaar met Agnes samen te hebben mogen werken, dankbaar voor haar enthousiasme en dankbaar voor haar toewijding.

Op 19 november 2018 heeft Agnes daarvoor een Koninklijke onderscheiding gekregen. Burgemeester Aptroot heeft haar de versierselen van Lid van de Orde van Oranje-Nassau opgespeld en daar zijn wij trots op. Wij zullen Agnes herinneren als iemand die zich met elan, ijver en enorme werklust inzette. Agnes was al geruime tijd ziek en bleef ondanks haar situatie vol belangstelling voor de mensen om haar heen.

Agnes is 77 jaar geworden.
Wij zullen haar heel erg missen.
Wij leven mee met Henk, Pascal en Margriet, Roger en Dries, verdere familie en vrienden.
Wij wensen hen veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens D66 Zoetermeer,
Robin Paalvast, wethouder,
Gernand Ekkelenkamp, fractievoorzitter
Margriet van der Mark, voorzitter bestuur.