Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 16 maart 2018

Gratis D66-fietsbel op uw fiets

D66 geeft voorrang aan de fiets. Onder het motto “Ruim baan voor de fiets” zet D66 Zoetermeer deze zaterdag in het Stadshart gratis een D66-fietsbel op uw fiets. “Fietsen is snel, schoon en gezond. Alle reden vaker de fiets te pakken”, legt D66 lijsttrekker Robin Paalvast uit, ”met deze fietsbel-actie leveren wij een bijdrage aan veiliger fietsen waarbij fietsers comfortabel voorrang hebben in de stad. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat de fietsenstallingen in het Stadshart en bij de treinstations nog steeds gratis en bewaakt zijn. Dat moet ook zo blijven.”

D66 Zoetermeer geeft prioriteit aan veiligheid op fietspaden en aan bewaakte fietsenstallingen. “Gescheiden fietspaden, voorrangskruisingen voor de fiets, veilige schoolroutes en gratis bewaakte fietsenstallingen. Het moet aantrekkelijk worden om de fiets te pakken”, aldus Robin Paalvast.