Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 28 januari 2018

#1 Robin Paalvast; Goed wonen, goed onderwijs en een goede bereikbaarheid!

Voor mij zijn de vier jaar als wethouder zijn voorbij gevlogen. Met D66 in het college hebben we flink geïnvesteerd in cultuur, onderwijs en groen. Mooie initiatieven uit de stad hebben we ondersteund. We hebben veel bereikt maar we zijn er nog niet!

Ik ga komende periode voor goed wonen, goed onderwijs en een goede bereikbaarheid.

Voor goed wonen vind ik het belangrijk dat we investeren in het verduurzamen van de woningen waarbij we oog houden voor volwaardige groengebieden om ons heen en mooie wijktuinen in de stad. Iedereen moet een kans krijgen en daarom is goed onderwijs belangrijk met een goede aansluiting op het bedrijfsleven. Goede bereikbaarheid is ruim baan voor de fiets en goed openbaar vervoer met voldoende bewaakte fietsenstallingen.

Stem 21 maart D66. D66 krijgt het voor elkaar!